Telefoon: 085-50 005 85 Klantenservice: klantenservice@ecoventura.nl
Wij bezorgen in: NL BE   |   

Attitude Living vlekverwijderaar


€ 5,89 Incl. btw

Deze milieuvriendelijke vlekverwijderaar met een heerlijke citrus geur werkt zeer goed tegen geuren van bv huisdieren en Baby's en verwijdert vlekken uit textiel en tapijt krachtig. (475 ml)

Artikelnummer AttV001
Levertijd: 1-2 werkdagen

 • Gratis verzenden NL Bij een besteding v.a €50,-
 • Duurzame producten Bewust & Milieuvriendelijk
 • 14 Dagen bedenktijd Op je gemak beoordelen
 • Veilig & Betrouwbaar Erkend webshop keurmerk


Attitude vlekverwijderaar

Attitude vlekverwijderaar verwijdert onaangename geurtjes en vlekken aan de bron - uitstekende resultaten voor binnenbekleding van auto´s, gordijnen, tapijt, beddengoed en natuurlijk kleding. De vlekverwijderaar bevat geen chloor, fosfaten, solventen, glycolether of andere potentieel schadelijke stoffen. De vlekverwijderaar werkt ook voor geuren van huisdieren. De vlekken uit kleding worden effectief verwijderd zonder de kleding te beschadigen. De vlekverwijderaar heeft een heerlijke citrus geur. De schoonmaakmiddelen van Attitude Living zijn in 2016 genomineerd als finalist van de EcoExcellence awards in diverse categorieën.

Milieu

Alle huishoudproducten van Attitude Living zijn vrij van kankerverwekkende chemicaliën, mutagenen en voor de voortplanting giftige stoffen. Tevens voert Attitude Living het UL-Ecologo: de meest erkende certificering in Noord Amerika. De producten zijn CO2-neutraal wat betekent dat de producten worden geproduceerd met 100% hernieuwbare energie en door het bedrijf worden bomen geplant om de de CO2 uitstoot te reduceren en te compenseren. Door deze activiteiten onderscheidt Attitude zich t.o.v. de meeste bedrijven die wasmiddelen produceren. Tenslotte zijn de huishoudproducten niet op dieren getest en volledig veganistisch.

Voordelen
 • Alle ingrediënten, waaronder parfums, zijn vrij van kankerverwekkende chemicaliën (inclusief 1,4-dioxaan en ethyleenoxide), mutagenen en voor de voortplanting giftige stoffen. Getest door onafhankelijk laboratorium
 • Gecertificeerd milieuvriendelijk door UL-EcoLogo, de meest erkende certificering in Noord-     Amerika
 • CO2-neutraal: producten van ATTITUDE worden gemaakt met gebruik van 100% hernieuwbare energie en we planten bomen om onze onvermijdelijke uitstoot van broeikasgassen te compenseren
 • Niet op dieren getest
 • Hypo-allergeen
 • Geur afkomstig van natuurlijke ingrediënten, hypoallergeen, volgens IFRA-normen (International Fragrance Association)
 • Kan veilig in septische tank worden gedeponeerd
- Veganistisch product
- Op plantaardige basis en biologisch afbreekbaar (OECD 301)
 
Gebruik
Spray direct op de vlek. Wrijf de vlekverwijderaar in de stof. Laat inwerken 1-5 minuten, afhankelijk van de ernst van de vlek. Daarna de kleding wassen met wasmiddel. Controleer altijd labels voor speciale instructies. Niet laten drogen op kleding. Textiel: Op het textiel sproeien totdat het licht vochtig is om de luchtjes te verwijderen. Kan zonder risico worden gebruikt op bijna elk textiel of tapijt. Dit product kan in elk vertrek van het huis of in uw auto worden gebruikt voor een frisse en zuivere geur. NIET gebruiken op leer, suède, zijde, of textiel waar water op vlekt. Direct op houtoppervlakken sproeien is te vermijden. Altijd kennisnemen van de speciale aanwijzingen. Ondanks de afwezigheid van Chemicaliën. BUITEN HET BEREIK VAN KINDEREN BEWAREN.
 
Ingrediënten:
Aqua / water, propaandiol, lauryl glucoside, myristyl- glucoside, caprylyl glucoside, natriumcitraat, natriumgluconaat, natrium iminodisuccinate, geur *, protease.
* Afkomstig van natuurlijke ingrediënten.


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »