Telefoon: 085-50 005 85 Klantenservice: klantenservice@ecoventura.nl
Wij bezorgen in: NL BE   |   

Prijs
Min: €0
Max: €20

Attitude Living

Sorteer op:

Attitude Living wasverzachter

wasverzachter

€ 5,25

1-2 werkdagen

Attitude Living vlekverwijderaar

vlekverwijderaar

€ 5,89

1-2 werkdagen

Attitude Living eco vaatwastabletten

eco vaatwastabletten

€ 7,80

1-2 werkdagen

Attitude Living eco wegwerpluier maat 3

eco wegwerpluier maat 3

€ 11,89

1-2 werkdagen

Attitude Living natuurlijk wasmiddel

natuurlijk wasmiddel

€ 10,65

1-2 werkdagen

Attitude Living douchereiniger

douchereiniger

€ 4,09

1-2 werkdagen 

Creativiteit

De mensen achter Attitude zijn een groep van ouders met een enkele - gelijkgezinde nadruk op welzijn. Er worden producten ontwikkeld die niet zijn gebaseerd op de omvang van de markt, maar naar eigen behoeften en die van onze familie en vrienden.
Attitude is niet gebonden aan financiers en hebben zo de controle over creativiteit, zelfstandigheid en de vrijheid om te dromen van een eigen visie over hoe het leven te leiden. Het bedrijfsdoel is om bewust te leven en in contact te blijven met wat er werkelijk toe doet. 

Logo

Het is deze notie van het gezin en de eenheid die het logo heeft geïnspireerd. Het logo staat voor onafhankelijkheid en zorg voor elkaar. In een wereld waar persoonlijke consumptie hoog oploopt en toch ongelukkig zijn nadrukkelijk aanwezig is, dromen ze van hoop, vreugde, en het bereiken van een hoger bewustzijn in dagelijkse keuzes. Door middel van balans en trouw te blijven aan wat dierbaar is, bieden ze het beste aan de families ... en de jouwe.

Producten

EcoVentura.nl levert een scala aan producten op het gebied van huishoudelijk gebruik voor thuis en op reis. Attitude living maakt producten in 3 categorieën: Baby&kids, huishoudelijk gebruik en persoonlijke verzorging. In eerste instantie leveren we producten voor huishoudelijk gebruik als schoonmaakmiddel, afwasmiddel, vaatwastabletten, luchtverfrisser, wasmiddelen etc. In de toekomst zullen we wellicht het assortiment uitbreiden. Attitude living is onderscheiden en de producten worden gemaakt met zorg voor milieu & klimaat.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »