Telefoon: 085-50 005 85 Klantenservice: klantenservice@ecoventura.nl
Wij bezorgen in: NL BE   |   

Prijs
Min: €0
Max: €25

Bee's Wrap

Sorteer op:

Bee's Wrap bijenwasdoek set large

bijenwasdoek set large

€ 23,50

1-2 werkdagen

Bee's Wrap bijenwasdoek set medium

bijenwasdoek set medium

€ 22,00

1-2 werkdagen

Bee's Wrap bijenwasdoek large

bijenwasdoek large

€ 9,00

1-2 werkdagen

Bee's Wrap bijenwasdoek set small

bijenwasdoek set small

€ 20,00

1-2 werkdagen

Bee's Wrap bijenwasdoek medium

bijenwasdoek medium

€ 8,25

1-2 werkdagen

Bee's Wrap

Bee's Wrap is het duurzame alternatief voor verpakkingsmateriaal zoals aluminium- en plasticfolie. Verpakkingsmaterialen die je dus niet keer op keer kunt gebruiken en continue aangevuld moeten worden. Het effect van aluminiumfolie op de menselijke gezondheid is onzeker. Er wordt vaak geadviseerd dit niet te gebruiken in combinatie met zoute en zure producten. Aluminium wordt dan oplosbaar en komt in het menselijk lichaam terecht.

De Bee's Wrap zijn ideaal voor het verpakken van kaas, groente en brood. Het is niet bedoeld voor het verpakken van rauw vlees. Bee's Wrap is gemaakt van biologische katoen met bijenwas, boomhars en jojoba-olie. Bijenwas heeft een anti-bacteriële werking en uw voedsel blijft daardoor langer goed. In combinatie met boomhars en jojoba olie zorgt de bijenwas ervoor dat de wrap prima vormbaar blijft en de wrap dus keer op keer te gebruiken is.

Gebruik de warmte van je handen om het product te omsluiten, te vormen en goed af te sluiten. De Bee's Wraps zijn eenvoudig te reinigen met koud water met eventueel wat afwasmiddel. NB. Gebruik geen water water want de bijenwas reageert daarop.

Milieu

Bee's Wrap is Gots gecertificeerd bio-katoen. Katoen mag het predicaat biologisch dragen als er tijdens het proces alleen gebruik wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen en methodes. Daarnaast mag er niet gewerkt worden met chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest en wordt de katoen met de hand geplukt. Verder moet er andere gewassen worden verbouwd om verschraling van de grond te voorkomen. De Bee's Wrap draagt het GOTS keurmerk; dit keurmerk staat garant voor goede arbeidsomstandigheden en dat de materialen milieuvriendelijk zijn geproduceerd en verwerkt.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »