Telefoon: 085-50 005 85 Klantenservice: klantenservice@ecoventura.nl
Wij bezorgen in: NL BE   |   

Prijs
Min: €0
Max: €35

Bobble

Sorteer op:

Bobble waterkan met filter 2L

waterkan met filter 2L

€ 24,99

1-2 werkdagen

Bobble RVS- en waterflessen

Bobble is een Amerikaans merk was RVS-, thermos en waterflessen maakt. Tegenwoordig is schoon drinkwater een vanzelfsprekendheid en vooral in de westerse wereld. Het bedrijf is opgericht in 2008 en idee achter de ontwikkeling is de grootschalige impact van eenmalig gebruikte waterflessen een halt toe te roepen. Immers, als men bereid is plastic tasjes bij de supermarkt in de ban te doen, waarom dan niet de plastic waterfles. Toch worden jaarlijks nog steeds Ca. 220 miljard plastic flesjes geproduceerd. Veel van deze plastics flesjes van fossiele oorsprong belandt in de leefomgeving van de mens, in het aquatische milieu en dus in de voedselketen. 

De Bobble waterfles is uitgerust met een koolstoffilter. Het systeem is vrij eenvoudig. Het koolstoffilter is elektropositief geladen dat ervoor zorgt dat chemicaliën en andere onzuiverheden uit leidingwater langs het filter lopen en negatieve ionen op het filter achterblijven. Op deze manier krijgt leidingwater een betere smaak vergelijkbaar met flesjes mineraalwater uit de supermarkt. En die zijn duur, erg duur. Door Bobble wordt aangeraden het koolstoffilter te vervangen na 150 liter water of twee maanden.  

NB. Geen water gebruiken dat microbiologisch onveilig is en waarvan de oorsprong onbekend is. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »