Telefoon: 085-50 005 85 Klantenservice: klantenservice@ecoventura.nl
Wij bezorgen in: NL BE   |   

Prijs
Min: €0
Max: €35

Cookut

Sorteer op:

Cookut mayonaise maken

mayonaise maken

€ 17,99

1-2 werkdagen

Cookut set guacamole maken

set guacamole maken

€ 31,45

1-2 werkdagen

Cookut slagroomklopper

slagroomklopper

€ 16,94

1-2 werkdagen

Cookut milkshake maker

milkshake maker

€ 22,99

1-2 werkdagen

Cookut mojito tool 4 in 1

mojito tool 4 in 1

€ 19,90

1-2 werkdagen

Cookut

Cookut is een eigenzinnig lifestyle merk uit Frankrijk en is op gericht om de excessen uit de voedingsindustrie een halt toe te roepen. Zelf koken moet weer leuk worden is het credo van het bedrijf. De producten zijn mooi vormgegeven en er zit een duidelijke duurzame visie achter. Hoe leuk is het om je eigen mayonaise te maken, je eigen slagroom, mojito of milkshake? Cookut levert slimme en handige producten voor een goede prijs. 

Milieu

De missie van Cookut is om zoveel mogelijk mensen te inspireren om het plezier van "thuis koken" opnieuw te ontdekken door efficiënte, leuke en milieuvriendelijke gebruiksvoorwerpen te maken. Daarom heeft het bedrijf een aantal maatregelen genomen. 

Cookut vermindert actief zijn ecologische voetafdruk door natuurlijke, recyclebare materialen zoals glas, metaal en hout te kiezen om duurzame producten te maken die geen elektriciteit gebruiken. Al de verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled karton.

Cookut heeft zich ook aangesloten bij de strijd om de bijen te redden door financiële ondersteuning te bieden aan imkers in heel Frankrijk. Elk jaar verwelkomen de bijenkorven van Cookut meer dan 500.000 bijen.

Op sociaal-economisch gebied onderscheidt Cookut zich door te streven naar onafhankelijke distributie en niet in de macht van de grote internetreuzen. Met merk gelooft in lokale bedrijven.  

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »