Telefoon: 085-50 005 85 Klantenservice: klantenservice@ecoventura.nl
Wij bezorgen in: NL BE   |   

Prijs
Min: €0
Max: €5

Enerplex

Sorteer op:

Geen producten gevonden...
Enerplex is een Amerikaans bedrijf, onderdeel van Ascent Solar technologies. Enerplex ontwikkelt autonome energiesystemen voor de outdoormarkt met een scala aan makkelijke producten. Laadt je apparatuur makkelijk op met een zonnepaneel op je reis. Hou je niet van een risico? Sla dan je energie op met een powerbank of generator. Gemakkelijk, milieubewust en niet afhankelijk van netstroom.

Milieubeleid Enerplex 

Ascent Solar zet zich in voor duurzaamheid en zorg voor het milieu. Het streven is een zo laag mogelijke ecologische voetafdruk een snelle energie terugverdientijd met de huidige flexibele fotovoltaïsche technologieën.
De productieprocessen van nAscent Solar omvat uitgebreide milieu en gezondheid en veiligheid (EHS) processen en protocollen.

Series

Surfr series:  Superhandige batterijhouder waar je mobiele telefoon in kan plaatsen. Laadt op via een geintegreerd zonnepaneel. Makkelijk in noodsituaties of gewoon wanneer je het nodig hebt.


Jumpr series: Mooie powerbanks voor al je USB apparaten als smartphones, tablets, camera's. Laadt op via netstroom maar het liefst natuurlijk via de Kickr zonneladers.

Kickr series: Laadt je USB apparaten op rechtstreeks van het zonnepaneel/zonnelader. Of sla je de energie op in een powerbank. De Kickr serie is lichtgewicht, flexibel, duurzaam en makkelijk te bevestigen aan bijvoorbeeld je backpack.

Commandr series: Energievreters mee op je reis? Gebruik deze solar charger voor het snel laden van tablets, laptops, etc. Gebruik de Generatr powerbank in combinatie met de Commandr voor de energieopslag.

Generatr series: de serie heeft een opslag van energie. Kan alles tot en met een laptop. De Generatr serie heeft een output van 12 V, 19 V en diverse USB uitgangen. 


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »