Telefoon: 085-50 005 85 Klantenservice: klantenservice@ecoventura.nl
Wij bezorgen in: NL BE   |   

Prijs
Min: €0
Max: €5

Humble Brush

Sorteer op:

Humble Brush bamboe tandenborstel

bamboe tandenborstel

€ 3,95

1-2 werkdagen

Geen plastic!

Normale levensduur: De Humble Brush heeft geen nadelen tegenover conventionele handtandenborstels. Het ecologische bamboe gaat net zo lang mee als plastic tandenborstels uit massaproductie.

- Biologisch bamboe handvat: Het handvat is gemaakt van 100% afbreekbaar bamboe welke een natuurlijke anti-slip eigenschap heeft. Humble Brush heeft een ergonomische handligging en is met zijn tijdloze en strakke ontwerp een perfect must-have accessoire voor in de badkamer.

- Erg duurzaam: Wist u dat bamboe het snelst groeiend materiaal op aarde is? Het is van nature anti-bacterieel waardoor er geen pesticiden en andere hulpmiddelen nodig zijn tijdens het kweken. Een uitstekend maar ondergewaardeerd materiaal.

- Composteerbare verpakking: De Humble Brush wordt geleverd in een volledig milieubewuste verpakking. De borstel wordt beschermd door een transparant, biologisch afbreekbaar beschermzakje volledig gemaakt van plantaardig materiaal. Het doosje is gemaakt van 100% gerecycled materiaal 

- Zachte haren, BPA-vrij. Alle producten hebben zachte haren zonder BPA (bisphenol A). De borstels zijn gemaakt van nylon, een materiaal dat niet afbreekbaar, maar wel heel gemakkelijk composteerbaar is. Daar is voor gekozen omdat er geen vervangend plantaardig materiaal is met een levensduur van drie maanden.

Humble Brush

De Humble Brush tandenborstels zijn een uitkomst voor degene die zich bewust zijn van bergen plastic afval wat niet gerecycled kan worden. Bamboe kindertandenborstel met zachte, BPA-vrije borstelharen! Voor elke verkochte tandenborstel wordt (de waarde van) een tandenborstel gedoneerd aan mensen in nood. Humble Brush strijdt tegen de plastic tandenborstels en de daarmee samengaande plastic vervuiling. De wereld verbruikt meer dan 3,6 miljard plastic tandenborstels per jaar - waarvan de meeste eindigen in stortplaatsen en oceanen! Met een mooi en eenvoudig ontwerp, Humble Brush is een serieus alternatief voor de gewone plastic tandenborstels. Kunststoffen zijn gemaakt van eindigende fossiele bronnen en het levert een hoop vervuiling op. 

Humble Brush is een Zweeds bedrijf en werd in 2015 en 2016 uitgeroepen tot beste product door enkele duizenden retailers van over de hele wereld. Alle producten van Humble Brush zijn veganistisch gecertificeerd door de Vegan Society.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »