Telefoon: 085-50 005 85 Klantenservice: klantenservice@ecoventura.nl
Wij bezorgen in: NL BE   |   

Prijs
Min: €0
Max: €5

If You Care

Sorteer op:

If You care is een Amerikaans bedrijf en werd opgericht in 1990. 1 van de pijlers was toen de introductie van ongebleekte koffiefilters zonder de toevoeging van chloor. Tegenwoordig kun je ongebleekte chloorvrije koffiefilter overal krijgen, maar toen was het een unicum. In 2004 werd gerecycled aluminium geïntroduceerd en dat leverde een flinke energiebesparing op in vergelijking met conventionele productieprocessen van aluminium. 

Het merk heeft sindsdien het assortiment behoorlijk uitgebreid. Het assortiment herbergt behalve ongebleekte koffiefilters, ook ongebleekte snack- en boterhamzakjes, natuurlijke aanmaakblokjes, ongebleekt vetpapier, wasmiddelen en nog veel meer in de categorie Kitchen & Household. 

De producten zijn stijlvol vormgegeven en zijn aantoonbaar gecertificeerd op een aantal gebieden. Het bedrijf stelt zich ten doel, zoals valt te lezen in hun "mission statement", de afvalstromen volledig te reduceren. Alles moet hergebruikt worden en er mag niet overblijven. Verder wil het bedrijf producten maken met de hoogste kwaliteit tegen de laagste impact en CO2 footprint. Dit doen ze door iedere stap in de levenscyclus van het product, van cradle to grave, te toetsen op milieu- en maatschappelijke impact. De uitspraken over de behaalde prestaties op het gebied van duurzaamheid worden beoordeeld door een externe partij. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »