Telefoon: 085-50 005 85 Klantenservice: klantenservice@ecoventura.nl
Wij bezorgen in: NL BE   |   

Prijs
Min: €0
Max: €80

Klean Kanteen

Sorteer op:

Klean Kanteen Kid thermosfles 355 ml

Kid thermosfles 355 ml

€ 29,95

1-2 werkdagen

Klean Kanteen Classic drinkfles dop

Classic drinkfles dop

€ 5,95

1-2 werkdagen

 

Klean Kanteen® is een familiebedrijf met een missie gevestigd in de Verenigde Staten. In 2004 is de eerste roestvrijstalen, BPA-vrije herbruikbare waterfles geïntroduceerd om een goede oplossing te bieden tegen het eenmalig gebruik van plastic waterflessen. Klean Kanteen is tegenwoordig een gecertificeerde organisatie dat duurzame en veelzijdige producten maakt met als doel het de globale afvalproblematiek het hoofd te bieden. Niet alleen de plastic soep in de oceanen, maar ook onnodig eenmalig gebruik van flessen gemaakt van fossiele olie. De afvalberg is enorm en daarom is het goed dat dit soort initiatieven bestaan. De producten van Klean Kanteen zijn van prima kwaliteit, betaalbaar en nog belangrijker dat ze een leven lang mee gaan.

Assortiment & duurzaam

EcoVentura.nl levert waterflessen, Coffee Cups, Thermosflessen voor volwassenen en kinderen en diverse caps. Klean Kanteen producten zijn multifunctioneel inzetbaar. Warme dranken blijven warm en koude dranken zeer koud. Klean Kanteen gebruikt dubbelwandige vacuüm isolatie om je dranken perfect te isoleren en de gewenste temperatuur te behouden. De 800 ml Classic variant houdt je drank voor 30 uur warm en koude dranken worden koel bewaard voor rond de vier dagen!

Klean Kantean flessen zijn een stuk duurzamer en voedselveiliger dan de plastic varianten. Ze zijn gemaakt van 18/8 roestvrij staal. De "18" staat voor het gehalte Chroom en "8"voor het gehalte nikkel. Chroom zorgt ervoor dat zuurstof wordt gebonden zodat er geen corrosie optreedt. Nikkel beschermt eveneens tegen corrosie. De deksels zijn gemaakt van het BPA-vrije polypropyleen # 5 en de O-ringen en pakkingen van voedselveilige siliconen.

Certificering & goede doelen

Klean Kanteen is gecertificeerd door de B-Corp. B Corps zijn winstgevende bedrijven die zijn gecertificeerd door het non-profit B Lab om te voldoen aan strikte normen voor sociale en milieuprestaties, verantwoordingsplicht en transparantie. Daarnaast is de organisatie lid van 1% For The Planet dat zich inzet voor het behoud van natuur en klimaatverandering wil reduceren. 1% For The Planet is een organisatie is een netwerk van profit- en non-profit bedrijven, individuen en ambassadeurs.

 

  

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »