Telefoon: 085-50 005 85 Klantenservice: klantenservice@ecoventura.nl
Wij bezorgen in: NL BE   |   

Prijs
Min: €0
Max: €10

Lunchskin

Sorteer op:

Lunchskin is een Amerikaans initiatief om eenmalig gebruik van plastic zakjes terug te dringen. Ecoventura.nl is vanaf de start voorstander van initiatieven om de "weggooi maatschappij" een halt toe te roepen. Zoals we al vele producten voeren die gebruik van plastics tegen gaat, vinden we ook dat Lunchskin een toegevoegde waarde heeft. We hebben het vaker gezegd, maar we zijn er nog lang niet. De afvalbakken zijn nog steeds overvol door gebruik van eenmalig gebruik van koffiebekers en niet werkende recyclingsystemen. Kijk eens hier voor vele informatie over de gevolgen van menselijk gedrag op het aquatische milieu.

De lunchskin worden gemaakt van katoen en zijn afsluitbaar door een ritsje of klittenband. De stof wordt ook gebruikt als spuitzak in de banketbakkersbranche. De binnenkant is gemaakt van polyurethaan coating. Dit is wel een product gebaseerd op aardolie, maar natuurlijk voedselveilig. EcoVentura.nl heeft de lunchskins van klein tot groot in het assortiment en ook in verschillende vrolijke kleuren. Schoonmaken is eenvoudig. Je kunt de Luchskins eenvoudig in de vaatwasmachine stoppen of afwassen met een sopje is ook prima. De lunchskin droogt daarna ook weer snel. 

De lunchskins voldoen aan alle normen met betrekking tot voedselveiligheid en gezondheid en alhoewel nog niet alle gevolgen van het gebruik van plastic zakjes zijn onderzocht, kun je beter voorkomen dan genezen. De Luchskins zijn ook vet- en vochtbestendig, ideaal voor de wat vettere lunch. 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »