Telefoon: 085-50 005 85 Klantenservice: klantenservice@ecoventura.nl
Wij bezorgen in: NL BE   |   

Prijs
Min: €0
Max: €70

Smartwares

Sorteer op:

Smartwares

Smartwares is een Nederlands bedrijf wat slimme apparatuur maakt op het gebied van beveiliging, brandveiligheid, Smarthome en verlichting. EcoVentura levert de producten van Smartwares op het gebied van Domotica. Domotica is de officiële term voor huis-automatisering. U kunt met deze slimme apparaten bijvoorbeeld het klimaat in uw huis reguleren of de verlichting in uw woning of tuin op een bepaald tijdstip aan en uit zetten. En het mooie is dat het op afstand geautomatiseerd kan worden. Comfort, gemak en energiezuinigheid. Let er wel op dat je niet te lui wordt!

Smarthome
Diverse elektrische apparaten zijn geschikt om te automatiseren. Het enige wat u nodig hebt is een zender (bijvoorbeeld een afstandsbediening, magnetisch contact of bewegingsdetector) en een ontvanger die de apparaten en verlichting beheerst. Door deze technologie kan energie bespaard worden en op een bewuste manier met verbruik van energie omgegaan kan worden.

De Smarthome controller
De smarthome controller is hetgeen wat je nodig hebt. Deze slimme controller zorgt voor de aansturing van de apparaten in je woning, zoals verwarming, elektronica, verlichting, Tv etc. De controller creëert een verbinding met Wifi met de ontvanger(s) in de woning en jij stuurt de controller aan via je smartphone. Waar je ook bent, je regelt het zelf. 

Hoe werkt het?

Het automatiseren van uw woning via Smarthome oplossingen werkt zeer eenvoudig. Plaats de Smarthome controller in een stopcontact in uw woning, installeer de gratis app en koppel een apparaat dat uw wilt automatiseren (bijvoorbeeld een tafellamp). De app is te compatibel voor Apple en Android. Je kunt verschillende taken instellen:

  • Het aan/uit schakelen van apparaten en verlichting
  • Het dimmen van verlichting
  • Het besturen van uw zonneschermen en gordijnen
  • Het regelen van uw verwarming
  • Diverse andere mogelijkheden 
  • Instellen van de tijd en temperatuur. 

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »