Telefoon: 085-50 005 85 Klantenservice: klantenservice@ecoventura.nl
Wij bezorgen in: NL BE   |   

Prijs
Min: €0
Max: €35

Tulper

Sorteer op:

Tulper Thermosbeker 280 ml

Thermosbeker 280 ml

€ 22,95

1-2 werkdagen

 

De Hollandse Tulp

Het logo bestaat uit 2 waterdruppels in de vorm van een hollandse tulp. Nederlanders zijn verbonden met water en zullen ook een voorbeeld zijn in het plastic vrij maken van de zee. Tulper gebruikt duurzame en biobased materialen en gaat nog meer goede grondstoffen gebruiken. Daarom investeren ze de opbrengst in verdere verduurzaming van hun producten. Stap voor stap maken ze hun producten beter en druppel voor druppel maken ze de oceaan schoner. Als souvenirgroothandel en eco-groothandel willen ze het goede voorbeeld geven door mooie greengifts op de markt te brengen. Love water – leave plastic is de boodschap van Tulper. Ze streven naar een wereld waar mensen zich bewust zijn van het milieu en waar we actief de hoeveelheid wegwerpplastic te verminderen. Tulper is een sociale onderneming. Winst is niet hun doel; invloed op een betere wereld wel.

Schone oceanen

De grootste reden voor het bestaan van Tulper is de enorme hoeveelheid plastic afval die we met ons allen produceren. Tulper brengt producten op de markt om de plastic soep tegen te gaan en de opbrengst te gebruiken ze om Nederland en de oceanen schoner te maken. Dit doen ze stap voor stap, hieronder de eerste 3 stappen:

2016 duurzame en mooie Tulper drinkflessen leveren en samenwerken met goede doelen die zich met natuur en milieu bezighouden.

2017 meer producten op de markt brengen als alternatief voor plastic wegwerpproducten in de recreatiebranche. Tulper gaat mooie en duurzame producten ontwerpen die gemaakt zijn van biobased of van gerecycelde materialen.

2018 Nederlanders zijn verbonden met water en zullen ook een voorbeeld zijn in het plastic vrij maken van de zee. Tulper wil met het afvalplastic uit de plastic soep weer producten maken die voor water bestemd zijn. Kortom: uit het water voor het water.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »