Telefoon: 085-50 005 85 klantenservice@ecoventura.nl

Prijs
Min: €0
Max: €5

Vaude

Sorteer op:

Geen producten gevonden...

Over Vaude

Vaude is een Duits familiebedrijf en een fantastisch duurzaam bedrijf. Niets voor niets afgelopen jaar winnaar van het "German Sustainability Award"de prijs voor het meest duurzame en eerlijke bedrijf van Duitsland. Als een innovatieve buitensportleverancier neemt VAUDE haar verantwoordelijkheid voor mens en natuur zeer ernstig. Het bedrijf heeft drie bedrijfssegmenten: Mountain Sports, Bike Sports en Packs ’n Bags. 

Al 40 jaar staat VAUDE voor hoogwaardige buitensportkleding, uitrusting voor bergsporters en de perfecte uitrusting voor fietsliefhebbers. Vaude produceert en levert schoenen, rugzakken en tassen, tenten, slaapzakken en buitensportkleding en toebehoren voor bergbeklimmers, skiërs, trekking, wandelen, mountainbiken en (race)fietsen.

Bijdrage aan milieubescherming

We zetten ons in om de wereld een betere plek te maken. Als WWF-samenwerkingspartner voeren we systematisch campagne voor het milieu en leggen we de nadruk op duurzame materialen en milieuvriendelijke productieprocessen. Het doel van Vaude is om het meest duurzame merk van buitensportuitrusting te zijn. Zelf heeft Vaude haar eigen greenshape keurmerk, een standaard voor een duurzame bedrijfsvoering en duurzame producten. Er is focus gelegd op het maken van producten met een lange levensduur, producten die gerepareerd kunnen worden en materialen die ecologisch verantwoord zijn. Er wordt gekeken naar het gehele productieproces, de gehele lifecycle. Van de productiefase tot de afvalfase. Je kunt het greenshape logo vinden bij de producten die wij aanbieden.

Eerlijk productie wereldwijd

VAUDE is een familiebedrijf - 100 procent. Dit vormt de basis van een globale maatschappelijke en ecologische toewijding. Als lid van de Fair Wear Foundation vindt Vaude het belangrijk dat de werknemers van productiefaciliteiten wereldwijd eerlijke lonen ontvangen en veilige en eerlijke werkomstandigheden genieten in alle fases van het productieproces.

Ontworpen door specialisten

De ontwerpers zijn enthousiaste bergsporters die persoonlijk bekend zijn met de hoge eisen die worden gesteld aan materialen en vakmanschap voor perfecte, professionele uitrusting. Vaue ontvangt ook continue feedback van klanten en atleten om continue producten te verbeteren.

Awards 

Awards van onafhankelijke experts and "Best of Test" vermeldingen in prestigieuze specialistische tijdschriften maken deel uit van de dagelijkse agenda van VAUDE. De producten ontvangen continue de hoogste cijfers voor functionaliteit, ontwerp en milieuvriendelijkheid.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »