Telefoon: 085-50 005 85 klantenservice@ecoventura.nl

Prijs
Min: €0
Max: €200

WakaWaka

Sorteer op:

WakaWaka Base 10 Solarkit

Base 10 Solarkit

€ 189,00

1-2 werkdagen

WakaWaka Solar charger Power+

Solar charger Power+

€ 69,00

1-2 werkdagen

Armoede op energiegebied

WakaWaka (‘helder licht‘ in Swahili) is een Social Enterprise, een bedrijf waarvoor de sociale missie belangrijker is dan winst maken. WakaWaka maakt producten op zonne-energie die niet alleen ontzettend handig zijn op vakantie of onderweg, maar vooral ook noodzakelijk zijn in ontwikkelingslanden. Meer dan een miljard mensen in de wereld hebben geen toegang tot elektriciteit. Dit heeft grote economische en sociale gevolgen. De kaarsen en kerosine lampen die deze mensen gebruiken zijn erg schadelijk voor hun gezondheid.

Share the Sun

WakaWaka's missie is om levens te helpen verbeteren. Share the Sun: Wanneer je een WakaWaka koopt, help je zonne-energie toegankelijk te maken voor families in gebieden zonder toegang tot elektriciteit.  De afgelopen drie jaar heeft WakaWaka al meer dan 250,000 huishoudens bereikt. Dit betekent dat meer dan een miljoen mensen nu WakaWaka producten gebruiken. Op de impactmap is duidelijk te zien waar WakaWaka's een verschil hebben kunnen maken. Kijk daarvoor op de site van WakaWaka. Ontvangers van WakaWaka's zijn bijvoorbeeld vluchtelingen uit Syrië, ex-kindsoldaten in Nigeria, maar ook slachtoffers van natuurrampen zoals de aardbeving in Nepal. Daarnaast zet WakaWaka programma's op om toegang tot solar energie te stimuleren in Oost-Afrika.

Buy one=Give one

Het alternatief voor lichte voor het leven off-grid is kerosine. Het probleem is, verontreiniging van het binnenmilieu van kerosine brandstof doodt meer mensen dan aids en malaria samen. En elke dag duizenden worden verbrand en verminkt door vuur door kerosine. WakaWaka levert efficiënte zonneladers en verlichting op zonne-energie. Kijk in de winkel voor de beschikbare producten van WakaWaka.
 
Koop een WAKAWAKA en je krijgt om een te sturen naar iemand die leeft door middel van een humanitaire crisis. Buy one=give one. Overlevenden van dodelijke aardbevingen in Nepal, Haïti en de Filippijnen; families ontheemd door de oorlog en strijd; door zonne-energie beschikbaar te maken voor mensen die leven in gebieden waar dit niet per defintie vanzelfsprekend is. Mooi merk, mooie missie en goede kwaliteit. Producten zien er mooi uit, zijn makkelijk in gebruik en degelijk.

Relatiegeschenk

EcoVentura kan als relatiegeschenk de WakaWaka laten bedrukken met het logo van uw organisatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan via klantenservice@ecoventura.nlDoor het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »