Telefoon: 085-50 005 85 Klantenservice: klantenservice@ecoventura.nl
Wij bezorgen in: NL BE   |   

Prijs
Min: €0
Max: €70

We love the planet

Sorteer op:

We love the planet natuurlijke deodorant

natuurlijke deodorant

€ 11,50

1-2 werkdagen

 

Over We love the planet

We love the planet is ontstaan uit liefde voor, de naam zegt het al, de planeet. We love the planet vindt het belangrijk om te weten waar een product van gemaakt is en waar het vandaan komt. Vooral dit tweede punt vindt We love the planet belangrijk. Een product of grondstof kan biologisch zijn, maar als het geproduceerd en geïmporteerd wordt uit een vervuilende fabriek is dit alsnog schadelijk voor het milieu.

De deodorants van We love the planet worden in Nederland geproduceerd en bestaan uit volledig natuurlijk en biologische ingrediënten. De deodorants bevatten dus ook geen aluminium bestanddelen zoals veel andere deodorants. De deodorant is zacht en smeerbaar en zit verpakt een handig blikje voor mee op je lange wandeling, wereldreis, weekendje festival of gewoon in je tas mee naar het werk. 

Naast deodorant levert het bedrijf zelf diffusers. Deze worden geproduceerd in een fabriek dat zelfvoorzienend is. De energie die de fabriek nodig heeft, komt voort uit zonne-energie en waterenergie. De fabriek is niet aangesloten op de openbare NUTS voorzieningen. Zo moet het! Alle producten worden in Nederland gemaakt. 

De deodorant van We Love The Planet wordt geproduceerd in Nederland. Het is een erg fijn product dat iedereen in huis zou moeten hebben. De deodorant is smeerbaar en bestaat voor 100% uit natuurlijke en biologische ingrediënten. Doordat de deodorant in een klein en compact blikje zit is hij ook nog eens handig mee te nemen. En ik bedoel maar, hoe fijn is het als jij staat te dansen op een festival en jouw deodorant is wel mee naar binnen!

Oprichtster Eva vertelt haar verhaal achter We love the planet:

"Als klein meisje ben ik opgegroeid in een echte sporters familie. Fit en gezond blijven stond dus op 1! Mijn opa is wielrenner, mijn vader heeft een sportzaak, mijn tante is schoonheidsspecialiste en met de familie hebben we onze eigen groentetuin! Doordat sport zo centraal stond in mijn leven ben ik zelf gaan freelancen en ben ik mij gaan verdiepen in het zo puur mogelijk eten. Daarbij kwam mijn voorliefde voor natuurlijke cosmetica via mijn tante. Die attendeerde mij erop dat alles wat je op je huid smeert ook in je lijf terecht komt. Zelf vind ik dat er nog maar weinig echt pure producten op de markt te vinden zijn. Bij We love the planet is het ons doel om product voor product een complete lijn te maken waar wij voor 100% achter staan en die vriendelijk zijn voor het milieu en voor jezelf!"

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »