Telefoon: 085-50 005 85 Klantenservice: klantenservice@ecoventura.nl
Wij bezorgen in: NL BE   |   

Prijs
Min: €0
Max: €100

Xtorm

Sorteer op:

Xtorm Power Car Plug XPD04

Power Car Plug XPD04

€ 16,00

1-2 werkdagen

Xtorm

Xtorm is onderdeel van het Nederlandse bedrijf A-solar b.v. en is in 2008 opgericht met de visie dat vandaag de dag er steeds meer mobiele apparaten op de markt komen, welke veel stroom vragen. Om bij te dragen aan het milieu hebben ze gezocht naar duurzame toepassingen om voor dit probleem een oplossing te bieden.

Inmiddels is Xtorm de fabrikant op het gebied van innovatieve en praktische solar- en stroomoplossingen voor dagelijks gebruik. Wij brengen een compleet assortiment betaalbare en gebruiksvriendelijke consumentenproducten op de markt die eenvoudig op te laden zijn via zonne-energie en/ of USB/ AC. De producten van het merk Xtorm hebben een eigentijds karakter en zijn van hoge kwaliteit.

De producten

Met de laders en tassen (al dan niet) voorzien van een zonnecel kan overal en altijd mobiele apparatuur op een eenvoudige wijze worden opgeladen, via zonne-energie en/of USB/AC. Je kunt hierbij denken aan het opladen van een smartphone, tablet, navigatie, laptop, MP3/MP4 speler, E-book reader en/of PDA. Het gebruik van de producten van Xtorm maakt het meenemen van verschillende adapters, omvormers en diverse stekkers overbodig. U bent met de producten van Xtorm niet meer afhankelijk van netstroom: Ideaal voor onderweg, op reis of dagelijks gebruik dus!

Duurzaam en innovatief

De producten van Xtorm zijn duurzaam en innovatief. In 2011, 2013 en 2015 hebben ze de RedDot Design Award gewonnen. Tevens winnaar van diverse FD Gazellen awards. De producten die speciaal voor de iPhone/ iPad en iPod zijn ontworpen, zijn officieel door Apple van licentie "Made for iPhone and iPad" voorzien. De solar chargers, power banks en solar power bags zijn gebruiksvriendelijk en bieden onafhankelijkheid, omdat uw mobiele apparaten onderweg opgeladen kunnen worden, het liefst met met behulp van zonne-energie. Een aantal Xtorm tassen zijn gemaakt van gerecycled PET materiaal. De mobiele opladers en tassen zijn er voor uw veiligheid: nooit meer zonder stroom, juist op het moment dat je het hard nodig heeft! Kijk in de winkel voor de mogelijkheden. EcoVentura levert de powerbanks, zonnepanelen, solarbags en bijbehorende accessoires van Xtorm. De collectie wordt regelmatig uitgebreid, dus hou het in de gaten.

 

  

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »