Telefoon: 085-50 005 85 Klantenservice: klantenservice@ecoventura.nl
Wij bezorgen in: NL BE   |   

McBrikket briketten Kokoko Cubes


€ 6,99 Incl. btw

Milieuvriendelijke briketten gemaakt van kokosbast in een handige meeneemverpakking. De 4x4x4 cm grote briketten in kubusvorm passen perfect in de verpakking en dus makkelijk als je op reis bent en niet teveel mee kan nemen.

Artikelnummer 4260348080331
Levertijd: 1-2 werkdagen

  • Gratis verzenden Bij een besteding v.a €50,-
  • Duurzame producten Bewust & Milieuvriendelijk
  • 14 Dagen bedenktijd Op je gemak beoordelen
  • Veilig & Betrouwbaar Erkend webshop keurmerk


Kokoko Cubes

Milieuvriendelijke briketten gemaakt van kokosbast in een handige meeneemverpakking. De 4x4x4 cm grote briketten in kubusvorm passen perfect in de verpakking en dus makkelijk als je op reis bent en niet teveel mee kan nemen. De drie kubussen zijn goed voor 2 of 3 barbeques!

De grill brikketten hebben in het midden een gat voor de nodige zuurstoftoevoer naar een mooie, constante gloed. De Kokoko briketten zijn veel harder geperst dan normale briketten en bereiken een hoger koolstofpercentage.

Slechts 6 % as bevestigt de efficiëntie en maakt schoonmaken veel eenvoudiger. Kokoko is volledig reukloos en rookvrij en kan dus ideaal voor een BBQ op het balkon gebruikt worden. Het geringe aantal vluchtige bestanddelen en een zeer hoog koolstof gehalte zorgen voor een mooie en gelijkmatige gloed. De kokos brikketten zijn compact van vorm en verpakt in een handzame verpakking. Dus makkelijk te transporten en is ruimtebesparend. Door het verbeterde verkolingsproces is KOKOKO zeer warmtegeleidend en minder gevoelig voor vocht.

Producteigenschappen

  • Milieuvriendelijk & duurzaam
  • Brandt 3 x langer dan houtskool
  • Rookvrij en geurloos
  • Ideaal voor balkon
  • As kan dienen als meststof voor de tuin
  • Geleverd in verpakking van 2 Kg.

McBrikett

McBrikett is een Duits merk dat kolen gemaakt op basis van natuurlijke materialen als kokosbast en bamboe. De productlijn van kolen op basis van kokos heeft Kokoko en de productlijn op basis van bamboe wordt Bambuko genoemd. Beide varianten heeft EcoVentura in het assortiment. 

Het wereldwijde bosareaal wordt snel kleiner. In Europa zijn al geen oerbossen meer. Wereldwijd slinkt het areeal hard. Er is dan en ook een enorme vraag naar houtproducten. Ondanks FSC certificering wordt nog een hele hoop illegaal tropisch hout geïmporteerd (Met FSC certificering?!). Bamboe is eigenlijk geen houtsoort, het behoort tot de familie van grassen. Dit is ook de reden dat het erg snel groeit en afhankelijk van de toepassing tussen de 3-5 jaar geoogst kan worden. De toepassingen zijn legio. Er kunnen o.a. steigers, huizen, meubelen en tuinproducten van gemaakt worden. Bamboe bedekt wereldwijd een oppervlakte van ongeveer 37 miljoen hectare. Per hectare, zijn 10 tot 15 ton biomassa per jaar duurzaam geproduceerd. Hiervan blijft er na productie nog afvalresten over wat nuttig gebruikt kan worden voor de fabricage van briketten. 

 

 0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »