Telefoon: 085-50 005 85 Klantenservice: klantenservice@ecoventura.nl
Wij bezorgen in: NL BE   |   

Eco Egg Wasbal | natuurlijk wasmiddel


€ 26,50 Incl. btw

De wasballen van EcoEgg zijn een duurzaam alternatief voor huidige vloeibare en poeder wasmiddelen. De wasbal gaat ruim 700 wasbeurten mee en daarna is je EcoEgg hervulbaar. Dermatologisch getest en zeer geschikt voor de babyhuid en mensen met eczeem.

Artikelnummer 94922150738
Levertijd: 1-2 werkdagen

  • Gratis verzenden NL Bij een besteding v.a €50,-
  • Duurzame producten Bewust & Milieuvriendelijk
  • 14 Dagen bedenktijd Op je gemak beoordelen
  • Veilig & Betrouwbaar Erkend webshop keurmerk


Eco Egg wasbal

De wasbal van EcoEgg is een volledig alternatief voor regulier wasmiddel of waspoeder. U stopt hem gewoon in de wasmachine en u hebt verder geen ander wasmiddel meer nodig. De EcoEgg is geschikt voor alle typen wasmachines. In het ei bevinden zich twee typen minerale korrels die in contact met het water in de wasmachine een sterk schuim genereert voor een goede reiniging. 
 
EcoEgg kan ongeveer 700 wasbeurten mee. Dit is bij benadering, want de levensduur is mede afhankelijk van de bijvoorbeeld de hardheid van het water in uw regio en de temperatuur en de lengte van uw wasbeurt. Het ei is hervulbaar met nieuwe pallets, dus het ei zelf hoeft niet opnieuw aangeschaft te worden. De pallets zelf bestaan uit zwarte balletjes van tourmalijn en witte balletjes om zuurstof te ioniseren en daarmee vet te verwijderen. 
 
Ingrediënten
Geurloze white pellets:> 30% anionogene oppervlakteactieve stoffen, 15-30% niet-anionogene oppervlakteactieve stoffen.
Natrium C12-C16 olefine sulfonaat, natriumcarbonaat, calciumcarbonaat, natriumbicarbonaat, natriummetasilicaat, emulgator, cellulosegom, natriumcitraat.
 
Minerale korrels katoen vers of lentebloemen:> 30% anionogene oppervlakteactieve stoffen, 15-30% niet-anionogene oppervlakteactieve stoffen, parfum (op basis van etherische oliën).
Natrium C12-C16 olefine sulfonaat, natriumcarbonaat, calciumcarbonaat, natriumbicarbonaat, natriummetasilicaat, emulgator, cellulosegom, natriumcitraat, geurig.
 
Toermalijn keramische pellets: Siliciumdioxide, aluminiumoxide, titaandioxide, calciumoxide, booroxide, ijzeroxide, chroomzuur.

Belangrijk!

  • Gebruik het bij voorkeur niet voor delicate stoffen
  • EcoEgg is geschikt voor wasprogramma's tot 60 graden
  • Gebruik geen waterbesparingsprogramma's 
  • De Ecoegg en de eigenschappen werden getest door SATRA Technology in een toonaangevende Britse laboratorium. Het laboratorium is gespecialiseerd in de studie van kleding, textiel en 
  • De Ecoegg verwijdert vlekken, evenals alle in de handel verkrijgbare wasmiddel. Gemiddeld verwijdert de Ecoegg vlekken met 90% van de effectiviteit van traditionele waspoeder. Eco egg haalt ongeveer 720 wasladingen. Er werd opgemerkt dat de lengte van de individuele was, de watertemperatuur en de hardheid van het water van invloed zijn op de levensduur van de pellets. Ecoegg is een milieuvriendelijke manier te wassen. Het laat gemiddeld 73% minder resten in het water achter dan een gewoon wasmiddel.
  • Ecoegg is geschikt voor baby's en mensen met een gevoelige huid en allergieën. Het product is onafhankelijk getest door Allergy UK en goedgekeurd voor mensen met een allergie.
 
 
 
 
 

 0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »