Telefoon: 085-50 005 85 Klantenservice: klantenservice@ecoventura.nl
Wij bezorgen in: NL BE   |   

Eco lunchbox lunchbox lekvrij Splash box 3 in 1


€ 43,00 Incl. btw

De RVS lunchbox uit de Blue Water Bento serie is handig voor gebruik op reis of natuurlijk thuis. De modulaire set bestaat uit 2 grotere containers plus een snackcontainer. De splashbox is lekvrij en perfect voor het gescheiden meenemen van je lunch.

Artikelnummer 705105998824
Levertijd: 1-2 werkdagen

  • Gratis verzenden NL Bij een besteding v.a €50,-
  • Duurzame producten Bewust & Milieuvriendelijk
  • 14 Dagen bedenktijd Op je gemak beoordelen
  • Veilig & Betrouwbaar Erkend webshop keurmerk


Eco Lunchbox RVS Splash box 3 in 1

Handige lunchbox 3 in 1 van Eco Lunchbox voor het gescheiden meenemen van broodjes, snacks en meer. De Splash Box uit de Blue Water Bento serie is gemaakt van roestvrijstaal en niet van vervuilende plastics. De set bestaat uit drie lunchboxen die gemakkelijk in elkaar passen en eenvoudig opgeborgen kunnen worden. In de set zitten 2 grote lunchboxen en een snackcontainer. De RVS lunchbox is eenvoudig te reinigen en is natuurlijk voedselveilig. De lunchbox is lekvrij door een solide afdichting van siliconen. Het Splash box kan in zijn geheel worden meegenomen door de handige vergrendeling met zeewier motief.

Siliconen

Siliconen hebben vele toepassingen zoals op het gebied van persoonlijke verzorging en zijn verwerkt in huishoudelijke producten. Op de vraag of siliconen schadelijk zijn voor het milieu is geen eenduidig antwoord te vinden. Siliconen zijn synthetische polymeren waarbij de keten wordt gevormd door afwisseling van kwarts- en zuurstofatomen. Eco Lunchbox heeft voor siliconen gekozen in de overtuiging dat dit een milieuvriendelijk alternatief is voor plastics. Reden hiervoor is het feit dat siliconen niet of nauwelijks giftig zijn, geen hormoonverstorende stoffen bevatten als bisfenol-A en hoge en lage temperaturen kan verdragen. Bovendien zijn siliconen goed bestand tegen inwerking van zuurstof en UV-licht. In onze optiek ook een duurzamer alternatief dan plastics.

producteigenschappen

  • Totale capaciteit is 4 kopjes (32 oz). Onderste gedeelte: 1 ⅔ kopjes (13 oz). Bovenste gedeelte: 1 kopjes (14 oz.). Snackcontainer: ⅔ kopje (5 oz).
  • Wanneer geassembleerd, meet de modulaire container 11cm breed x 15cm lang x 10cm Hoog . Het bovenste niveau is 5 cm diep. De onderste laag is 3,5 cm diep. De Mini Splash Pod is 3 ¼ inch lang, 2 ½ inch breed en 1 ¾ inch lang.
  • Geen schadelijke stoffen afkomstig van plastics
  • Gemaakt van roestvrijstaal en siliconen
  • Kan in de vaatwasser, niet in de magnetron

 0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »