Telefoon: 085-50 005 85 Klantenservice: klantenservice@ecoventura.nl
Wij bezorgen in: NL BE   |   

Ecosavers Douche timer LED


€ 34,00 Incl. btw

De Ecosavers douche timer; water,- en energiebesparend en kindvriendelijk. De Ecosavers douche timer geeft met gekleurd licht aan hoe lang je doucht. Bespaar kwetsbaar drinkwater en energie.

Artikelnummer 8717853702396
Levertijd: 1-2 werkdagen

  • Gratis verzenden NL Bij een besteding v.a €50,-
  • Duurzame producten Bewust & Milieuvriendelijk
  • 14 Dagen bedenktijd Op je gemak beoordelen
  • Veilig & Betrouwbaar Erkend webshop keurmerk


Over de Ecosavers douche timer

De Ecosavers douche timer heeft handige LED lichtjes die door middel van een kleur aangeven hoe lang je aan het douchen bent. Op deze manier bespaar je zowel energie als water. De Ecosavers douche timer heeft een slim, gepattenteert ontwerp en een EU geregisteerd design. De douche timer geeft de volgende kleuren aan:

• 0 – 4 minuten groen licht
• 4 – 8 minuten blauw licht
• 8 – 12 minuten rood licht
• > 12 minuten rood knipperend licht

Het ideale hulpmiddel om je kinderen te leren hoe ze rekening kunen houden met het milieu door water en energie te besparen als ze douchen. Al vanaf het eerste jaar kan een kind kleuren herkennen, maar hebben ze nog geen tijdsbesef. Leert je kind te stoppen met douchen als de timer blauw of rood kleurt helpt bij een stukje opvoeding over duurzaamheid en milieubewustzijn  

De Ecosavers douche timer is eenvoudig te installeren zonder extra gereedschappen. De timer kan bevestigd worden tussen de douchekraan en de doucheslang in een paar minuten. De timer heeft geen batterijen nodig, maar werkt op waterdruk. Op het moment dat je de douche aan zet begint de Ecosavers douche timer te werken en op het moment dat je de kraan uit zet, stopt de timer ook gelijk. Energie en water besparen wordt erg makkelijk met de Ecosavers douche timer. 

Over Ecosavers

Ecosavers is marktleider op het gebied van energiebesparende producten voor consumenten. De producten besparen electriciteit, gas/olie en/of water. EcoSavers is onderdeel van het bedrijf Powerplus.

Op dit gebied hebben zij het breedste aanbod wereldwijd. Het creëren van energiebesparende producten van hoge kwaliteit is het doel van Ecosavers. Led verlichting, energiemeters en meer zijn producten die voor elk huishouden handig kunnen zijn. Daarom vindt EcoVentura dat het natuurlijk verkrijgbaar moet zijn.

Ook gelooft Ecosavers dat het bewustzijn op het gebied van energiebesparing en milieuvriendelijkheid al jong zou moeten beginnen. Jong geleerd is oud gedaan, wordt er niet voor niks gezegd. Daarom investeert Ecosavers, behalve in de  douche timer, ook in educatieve producten. 

 Productsheet0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »