Telefoon: 085-50 005 85 Klantenservice: klantenservice@ecoventura.nl
Wij bezorgen in: NL BE   |   

Frosch Afwasmiddel sensitive


€ 2,25 Incl. btw

Frosch Sensitive Vitamin is een ecologisch verantwoord afwasmiddel op plantaardige basis. Het afwasmiddel is zuinig in gebruik beschermt de huid tegen uitdroging. (500 ml)

Artikelnummer FroAM065
Levertijd: 1-2 werkdagen

  • Gratis verzenden NL Bij een besteding v.a €50,-
  • Duurzame producten Bewust & Milieuvriendelijk
  • 14 Dagen bedenktijd Op je gemak beoordelen
  • Veilig & Betrouwbaar Erkend webshop keurmerk


Frosch afwasmiddel sensitive

Het geheim om efficiënt vet en vlekken te verjagen met respect voor uw handen zit in zijn formule met provitamine B5 die actief de huid beschermt tegen uitdroging, maar ook zijn oppervlakteactieve stoffen van plantaardige herkomst, voor een natuurlijk schone en stralende vaat. En het risico op allergieën blijft maximaal beperkt, omdat deze ecologisch verantwoorde formule geen parfum, kleurstoffen of bewaarmiddelen bevat.

Frosch Sensitive Vitamin is dus het perfecte afwasmiddel voor zeer gevoelige huidtypes. Het kan ook aanbevolen worden voor de reiniging van kinderverzorgingsaccessoires. Het ecologisch verantwoorde afwasmiddel is beschikbaar in een handige fles van 500 ml dat voor 100 % recyclebaar is en voor meer dan 98% gemaakt is van gerecycleerd materiaal. Het product is niet getest op dieren!

Europees Ecolabel: DE/019/005

Gebruik:
Aanbevolen hoeveelheid afwasmiddel voor 5 liter water: Weinig vuile vaat : 3 ml (3/4 theelepel) afwasmiddel. Vuile vaat : 5 ml (1 theelepel) afwasmiddel. 

Over Frosch

Frosch voert diverse certificeringsprogramma's om de eigen bedrijfsvoering te waarborgen en de kwaliteit en milieuvriendelijkheid van de producten te garanderen. Twee hiervan lichten we uit: Het Ecolabel van Frosch waarborgt milieuvriendelijkheid en efficiëntie. Ecolabel is het enige officiële ecologische label in Europa dat van toepassing is in alle landen van de Europese Unie.De normen die Frosch hanteert, zijn strenger dan die van EcoLabel. EcoLabel kijkt naar de volledige levenscyclus van het product van de grondstof tot de afvalfase/afbreekbaarheid/recycling. De gehele supplychain wordt getoetst op milieuvriendelijkheid en efficiëntie. In deze procedure wordt ook getoetst t.o.v. niet ecologische producten: Zijn ze efficiënt (dosering) en kan het op economisch vlak concurreren? 


Frosch voert tevens het Cradle to Cradle® programma: In deze procedure wordt getoetst in hoeverre de gebruikte grondstoffen op een juiste manier zijn opgewaardeerd en weer in de biosfeer zijn gebracht. Belangrijke criteria zijn hier de milieu-impact en sociale impact van de productiemethode en het water- en energiegebruik.

Voordelen:
- Het productgamma is 100 % recyclebaar
- Voor fabricage van de producten wordt een eigen waterzuivering gebruikt-
- De producten zijn biologisch afbreekbaar
- Strenge selectie van conserveringsmiddelen en parfums
- Frosch afwasmiddel wordt energiezuinig geproduceerd
 


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »