Telefoon: 085-50 005 85 Klantenservice: klantenservice@ecoventura.nl
Wij bezorgen in: NL BE   |   

Frosch Allesreiniger green lemon


€ 2,75 Incl. btw

Een allesreiniger voor het ecologisch verantwoord onderhoud voor thuis of op reis. De allesreiniger reinigt krachtig en is biologisch afbreekbaar. De verpakking is ook 100 % recyclebaar. (1000 ml)

Artikelnummer FroAR066
Levertijd: 1-2 werkdagen

  • Gratis verzenden NL Bij een besteding v.a €50,-
  • Duurzame producten Bewust & Milieuvriendelijk
  • 14 Dagen bedenktijd Op je gemak beoordelen
  • Veilig & Betrouwbaar Erkend webshop keurmerk


Frosch schoonmaakmiddel Green Lemon

Met deze ecologisch verantwoorde allesreiniger kunt u rekenen op een onberispelijke netheid, die geen residu’s nalaat op uw oppervlakken. Hij zorgt voor een grondige reiniging van  uw vloeren en wasbare oppervlakken: keuken, badkamer of camper en caravan.Frosch Allesreiniger Green Lemon is onverbiddelijk voor vuil, maar draagt tegelijk ook zorg voor het milieu. Zijn geconcentreerde formule op basis van actieve extracten van limoen verwijdert vlekken en vetsporen. De oppervlakteactieve stoffen zijn van plantaardige herkomst en zijn snel en in grote mate biologisch afbreekbaar.

Europees Ecolabel: AT/020/041

Gebruik:
Voor een klassieke poetsbeurt : 20ml  voor 5 liter warm water. Voor hardnekkig vuil : onverdund aanbrengen met een spons, laten inwerken en daarna goed spoelen.

Over Frosch

Frosch voert diverse certificeringsprogramma's om de eigen bedrijfsvoering te waarborgen en de kwaliteit en milieuvriendelijkheid van de producten te garanderen. Twee hiervan lichten we uit: Het Ecolabel van Frosch waarborgt milieuvriendelijkheid en efficiëntie. Ecolabel is het enige officiële ecologische label in Europa dat van toepassing is in alle landen van de Europese Unie.De normen die Frosch hanteert, zijn strenger dan die van EcoLabel. EcoLabel kijkt naar de volledige levenscyclus van het product van de grondstof tot de afvalfase/afbreekbaarheid/recycling. De gehele supplychain wordt getoetst op milieuvriendelijkheid en efficiëntie. In deze procedure wordt ook getoetst t.o.v. niet ecologische producten: Zijn ze efficiënt (dosering) en kan het op economisch vlak concurreren? 


Frosch voert tevens het Cradle to Cradle® programma: In deze procedure wordt getoetst in hoeverre de gebruikte grondstoffen op een juiste manier zijn opgewaardeerd en weer in de biosfeer zijn gebracht. Belangrijke criteria zijn hier de milieu-impact en sociale impact van de productiemethode en het water- en energiegebruik.

Voordelen:
- Het productgamma is 100 % recyclebaar
- Voor fabricage van de producten wordt een eigen waterzuivering gebruikt-
- De producten zijn biologisch afbreekbaar
- Strenge selectie van conserveringsmiddelen en parfums
- Frosch schoonmaakmiddel/allesreiniger wordt energiezuinig geproduceerd

 0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »