Telefoon: 085-50 005 85 Klantenservice: klantenservice@ecoventura.nl
Wij bezorgen in: NL BE   |   

Frosch Schoonmaakazijn/reiniger anti-kalk


€ 2,49 Incl. btw

Dit schoonmaakazijn van Frosch is effectief in het verwijderen van kalk, kalksteen en zeep. Reinigt, ontkalkt en laat uw keuken en sanitair langdurig schitteren.

Artikelnummer FroAK067
Levertijd: 1-2 werkdagen

  • Gratis verzenden NL Bij een besteding v.a €50,-
  • Duurzame producten Bewust & Milieuvriendelijk
  • 14 Dagen bedenktijd Op je gemak beoordelen
  • Veilig & Betrouwbaar Erkend webshop keurmerk


Frosch schoonmaakazijn

Met de Antikalk Vinegar van Frosch beschikt u eindelijk over het beste recept voor een stralende keuken en brandschoon sanitair. Want dankzij dit ecologisch verantwoord product kunt u alles grondig reinigen en kalksporen verwijderen. Wasbak en kraan, werkblad, kookplaat etc. Alle sporen van kalksteen, kalk, vuiligheid worden effectief bestreden. Antikalk Vinegar van Frosch is een ecologisch verantwoord product. Zijn oppervlakteactieve stoffen zijn van plantaardige herkomst en worden snel en in grote mate biologisch afgebroken. 

Europees Ecolabel: DE/020/015

Gebruik:
Normaal vuil : 1/3 kopje (60 ml) in 5 liter water. Hardnekkig vuil : onverdund gebruiken, laten inwerken en daarna goed spoelen.

Over Frosch

Frosch voert diverse certificeringsprogramma's om de eigen bedrijfsvoering te waarborgen en de kwaliteit en milieuvriendelijkheid van de producten te garanderen. Twee hiervan lichten we uit: Het Ecolabel van Frosch waarborgt milieuvriendelijkheid en efficiëntie. Ecolabel is het enige officiële ecologische label in Europa dat van toepassing is in alle landen van de Europese Unie.De normen die Frosch hanteert, zijn strenger dan die van EcoLabel. EcoLabel kijkt naar de volledige levenscyclus van het product van de grondstof tot de afvalfase/afbreekbaarheid/recycling. De gehele supplychain wordt getoetst op milieuvriendelijkheid en efficiëntie. In deze procedure wordt ook getoetst t.o.v. niet ecologische producten: Zijn ze efficiënt (dosering) en kan het op economisch vlak concurreren? 

Frosch voert tevens het Cradle to Cradle® programma: In deze procedure wordt getoetst in hoeverre de gebruikte grondstoffen op een juiste manier zijn opgewaardeerd en weer in de biosfeer zijn gebracht. Belangrijke criteria zijn hier de milieu-impact en sociale impact van de productiemethode en het water- en energiegebruik.

Voordelen:
- Het productgamma is 100 % recyclebaar
- Voor fabricage van de producten wordt een eigen waterzuivering gebruikt-
- De producten zijn biologisch afbreekbaar
- Strenge selectie van conserveringsmiddelen en parfums
- Frosch schoonmaakazijn wordt energiezuinig geproduceerd0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »