Telefoon: 085-50 005 85 Klantenservice: klantenservice@ecoventura.nl
Wij bezorgen in: NL BE   |   

Frosch Toiletreiniger lemon 0,75 L


€ 2,55 Incl. btw

Toiletreiniger met citroen van Frosch gebruikt de natuurlijke kracht van citroen om kalk, kalksteen en vuil te verwijderen, zelfs onder de rand het toilet. Inhoud 0,75 L

Artikelnummer FroWC071
Levertijd: 1-2 werkdagen

  • Gratis verzenden NL Bij een besteding v.a €50,-
  • Duurzame producten Bewust & Milieuvriendelijk
  • 14 Dagen bedenktijd Op je gemak beoordelen
  • Veilig & Betrouwbaar Erkend webshop keurmerk


Frosch toiletreiniger Lemon

Toiletreiniger met citroen van Frosch gebruikt de natuurlijke kracht van citroen om kalk, kalksteen en vuil te verwijderen, zelfs onder de rand van de WC-pot. De krachtige kalkverwijderende eigenschappen van citroen zorgen voor stralend schone en hygiënische WC’s. En daar blijft het niet bij: dit ecologisch verantwoorde product verwijdert ook onaangename geuren en verspreidt een fris en aangenaam parfum. De oppervlakteactieve stoffen van plantaardige herkomst zijn snel en in hoge mate biologisch afbreekbaar.
 
Een reinigingsproduct met respect voor het milieu
WC-reiniger met citroen van Frosch is een ecologisch verantwoord product dat aangeboden wordt in een handige, recyclebare fles van 750 ml, die voor meer dan 80% gemaakt is van gerecycleerde materialen. Goed voor uw WC’s maar ook voor het milieu ! Bovendien is Frosch WC lemon compatibel met septische putten.
 
Gebruik:
Een juiste dosering zorgt voor besparing en een kleinere impact op het milieu. Om de kindveilige dop van deze fles te verwijderen volstaat het de twee gladde delen van de dop in te drukken en de dop los te draaien. Spuit de gel in de pot en onder de randen, laat enkele minuten inwerken, borstel indien nodig en spoel door. Indien er kalkafzettingen zijn in de pot, laat de WC-reiniger dan een hele nacht inwerken.
 
Ingredienten:
Aqua, Citroenzuur, Monosodium Citrate, Sodium Loreth Citrate, Xanthan Gum, Parfum, Colorant  

Over Frosch

Frosch voert diverse certificeringsprogramma's om de eigen bedrijfsvoering te waarborgen en de kwaliteit en milieuvriendelijkheid van de producten te garanderen. Twee hiervan lichten we uit: Het Ecolabel van Frosch waarborgt milieuvriendelijkheid en efficiëntie. Ecolabel is het enige officiële ecologische label in Europa dat van toepassing is in alle landen van de Europese Unie.De normen die Frosch hanteert, zijn strenger dan die van EcoLabel. EcoLabel kijkt naar de volledige levenscyclus van het product van de grondstof tot de afvalfase/afbreekbaarheid/recycling. De gehele supplychain wordt getoetst op milieuvriendelijkheid en efficiëntie. In deze procedure wordt ook getoetst t.o.v. niet ecologische producten: Zijn ze efficiënt (dosering) en kan het op economisch vlak concurreren? 

Frosch voert tevens het Cradle to Cradle® programma: In deze procedure wordt getoetst in hoeverre de gebruikte grondstoffen op een juiste manier zijn opgewaardeerd en weer in de biosfeer zijn gebracht. Belangrijke criteria zijn hier de milieu-impact en sociale impact van de productiemethode en het water- en energiegebruik.

Voordelen:
- Het productgamma is 100 % recyclebaar
- Voor fabricage van de producten wordt een eigen waterzuivering gebruikt-
- De producten zijn biologisch afbreekbaar
- Strenge selectie van conserveringsmiddelen en parfums
- Frosch toiletreiniger wordt energiezuinig geproduceerd
 
http://www.frosch.be/nl/ecologie/certificaten
 
 


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »