Telefoon: 085-50 005 85 Klantenservice: klantenservice@ecoventura.nl
Wij bezorgen in: NL BE   |   

Hydrao Hydrao water besparende douchekop met LED en app


€ 89,95 Incl. btw

Unieke water- en kostenbesparende douchekop van Hydrao met gekleurd LED licht en app voor je telefoon. De waterbesparende douchekop heeft een luxe uitstraling, is educatief en maakt je bewust van het verbruik van schaars zoet water.

Artikelnummer 3760264130017
Levertijd: 1-2 werkdagen

  • Gratis verzenden Bij een besteding v.a €50,-
  • Duurzame producten Bewust & Milieuvriendelijk
  • 14 Dagen bedenktijd Op je gemak beoordelen
  • Veilig & Betrouwbaar Erkend webshop keurmerk


Hydrao water besparende douchekop

Met de Hydrao water besparende smart douchekop wordt water besparen een leuk, educatief en eco-vriendelijk kleurenspel!! Dankzij het geïntegreerde LED-systeem verandert je douchewater van kleur afhankelijk van je water verbruik. Het systeem heeft de volgende standaard instelling: groen (10 L.), blauw (20 L.), paars (30 L.), rood (40 L.) en knipperend rood licht als je de tijd echt vergeet en meer dan 40 liter water verbruikt. Dit zorgt ervoor dat je ter plekke je water verbruik en de kosten die nodig zijn om je water te verwarmen in de gaten kunt houden. De douchekop heeft geen externe energiebron nodig, want de natuurlijke waterstroom genereert energie door middel van een geïntegreerde mini-turbine. Geen gereedschap of ingewikkelde instructies nodig om te beginnen, simpelweg je oude douchekop eraf draaien en vervangen door de Hydrao douchekop.

Nog leuker....en gratis: de Hydrao shower app voor op je smartphone! Met deze app kun je de 4 water hoeveelheden en de bijpassende kleuren aanpassen en je waterverbruik visueel maken. In de app kun je de gegevens van tot wel 1000 douchebeurten bewaren en niet alleen zien wat je water en energieverbruik is, maar ook de bijbehorende kosten. En, als je het goed doet, hoeveel je bespaard hebt. De app is te downloaden via de Apple store en Google play en om de informatie uit te wisselen met de Hydrao smart douchekop heb je enkel bluetooth 4.0 nodig op je smartphone. De Hydrao douchekop werkt water- en kostenbesparend. Bereken het op de site van Hydrao. (Scroll even naar beneden)

 

 0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »