Telefoon: 085-50 005 85 Klantenservice: klantenservice@ecoventura.nl
Wij bezorgen in: NL BE   |   

Goal Zero Nomad 7 Plus Solar Panel


€ 99,95 Incl. btw

Een perfect solar panel als opvolger van de Nomad 7. De Nomad 7 Plus is een paneel met een vermogen van 7 W voor het rechtstreeks opladen van USB apparatuur. Ideaal voor outdoor & fietsers en wandelaars.

Artikelnummer 847974003770
Levertijd: 1-2 werkdagen

  • Gratis verzenden NL Bij een besteding v.a €50,-
  • Duurzame producten Bewust & Milieuvriendelijk
  • 14 Dagen bedenktijd Op je gemak beoordelen
  • Veilig & Betrouwbaar Erkend webshop keurmerk


Nomad 7 plus solar panel

De Nomad 7 solar panel/ zonnepaneel is een intelligent solar panel met een aantal nieuwe features. Dit panel van Goal Zero is de vernieuwde versie van de Nomad 7 en heeft de mogelijkheid om zonder tussenkomst van een powerbank USB-apparatuur rechtstreeks op te laden. Het zonnepaneel bestaat uit monokristallijne zonnecellen met een capaciteit van 7 W. Op een zonnige dag kan de Nomad 7 plus uitgaande van 5 hele zonuren Ca. 35 Wh (7000 mAh) genereren. Het zonnepaneel kan natuurlijk ook rechtstreeks op een powerbank worden aangesloten zoals de Venture 30, Flip 10, Switch 10. Een smartphone laadt volledig in 2-4 uur en de Venture 30 in 8-16 uur. 

Speciale Features

De Nomad 7 is uitgerust met een afneembare kickstand. Dit is een standaard dat ervoor zorgt dat de Nomad 7 plus in een optimale positie/hoek gezet kan worden t.o.v. de zon. Dit zorgt ervoor dat efficiënt energie gegenereerd kan worden.

De junction box is het brein van de Nomad 7 plus. In deze "aansluitbox" zit een aantal slimme features waaronder de Solar Intensity Indicator (LED lights). Als er meer LED lights knipperen, hoe sterker de UV straling. Zo geeft de indicator aan wat de beste positie is van de Nomad 7 plus. 1 Led light is een lading van 2 watt, 4 Led lights komt overeen met een lading van 5 watt en hoger. 

De auto restart functie herkent het verschil tussen een apparaat dat een volledig opgeladen toestand heeft bereikt en een apparaat dat de connectie heeft verloren door gebrek aan zonlicht of een andere reden. Als het apparaat volledig opgeladen is, zorgt de auto restart functie ervoor dat de charging van het USB apparaat gestopt wordt. Als de lading van het apparaat onderbroken is, zorgt de functie ervoor dat het laden weer hervat wordt.

De Nomad 7 plus is weerbestendig, maar niet waterdicht. Belangrijk is dat de junction box aan de achterkant van het paneel droog blijft. Mocht deze onverhoopt nat worden, wacht dan tot de junction box weer droog is voordat je start met laden. Het solar panel is gelamineerd en is dus bestand tegen regen en sneeuw. Het solar panel heeft geen ingebouwde batterij, maar er kan natuurlijk een powerbank op aangesloten worden. Kijk voor de geschikte combinaties bij onze solarkits.

Het solar panel weegt 363 gram en kan makkelijk bevestigd worden aan backpack of rugzak, Gebruik een carabiner haak en bevestig deze aan een van de openingen van het zonnepaneel.

Handleiding Nomad 7 plus

 0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »