Telefoon: 085-50 005 85 Klantenservice: klantenservice@ecoventura.nl
Wij bezorgen in: NL BE   |   

Prijs
Min: €0
Max: €550
Sorteer op:

Portable solar

De totale hoeveelheid energie door de zon wat jaarlijks wordt ingestraald is voldoende om de gehele wereldbevolking van gratis energie te voorzien. In minder dan 2 uur. De totale jaarlijkse energie behoefte van de gehele wereldbevolking is momenteel zo’n 15 TW (Tera Watt). De Aarde ontvangt jaarlijks zo’n 170.000 TW aan energie van de zon. De atmosfeer laat hiervan rond de 120.000 TW door. Van die enorme hoeveelheid energie wordt er nog weinig gebruikt. De mogelijkheden worden groter en de techniek wordt eveneens beter. Toch blijkt het voor veel mensen nog niet een routinekwestie om solar energie draagbaar of portable te gebruiken in dagelijkse of niet dagelijkse toepassingen. Er wordt nog veel van netstroom gebruikt gemaakt i.p.v. de mobiele mogelijkheden te benutten.

Energie voor iedereen

Tegenwoordig zijn er legio mogelijkheden om die energie efficiënt om te zetten door grotere installaties als zonneboilers en zonnepanelen. "Energieterugverdientijd" en een lage prijs per KWh speelt een grote rol voor mensen om tot aanschaf over te gaan. Wat ook meespeelt is het reduceren van de CO2 uitstoot in de atmosfeer. Bij de productie van elektriciteit door verbranding van gas en kolen komt respectievelijk 400 en 900 gram CO2 vrij per kWh. Voor zonlicht is dat 50 gram. CO2 uitstoot door transport- en productie is hier debet aan. Kijkend naar een gemiddeld verbruik van een ruime 3000 kWh per huishouden per jaar betekent dat een flinke winst en veel minder milieubelasting.

Energiek op reis

Het gebruik van mobiele apparatuur als laptop, tablet, action camera en smartphone stijgt. Thuis, op een festival, op de camping of op je backpacktrip. Eigenlijk overal is energie benodigd en gewenst. Meer en meer. Wij leveren een groot assortiment portable solar energie voor ieder apparaat en voor iedere activiteit. We leveren van makkelijke plug & play zonnepaneel voor camper en caravan tot LED verlichting, energiezuinige koelmogelijkheden en powerbanks om je laptop, tablet of om andere apparatuur als minikoelkast of verlichting snel van energie te voorzien. Snel, eenvoudig, onmisbaar en het ziet er nog tof uit ook. Op het gebied van portable solar leveren we merken als Goal Zero, Hybridlight, WakaWaka en Xtorm en andere topmerken.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »