Telefoon: 085-50 005 85 Klantenservice: klantenservice@ecoventura.nl
Wij bezorgen in: NL BE   |   

Tulper Retulp Sleeve in 6 varianten


€ 2,95 Incl. btw

Deze sleeves zijn speciaal voor de retulp thermos- en drinkflessen. Voor een persoonlijke tint en een fijne grip op de fles. De sleeves zijn verkrijgbaar in 6 varianten.

Artikelnummer 8719189221787
Levertijd: 1-2 werkdagen

  • Gratis verzenden NL Bij een besteding v.a €50,-
  • Duurzame producten Bewust & Milieuvriendelijk
  • 14 Dagen bedenktijd Op je gemak beoordelen
  • Veilig & Betrouwbaar Erkend webshop keurmerk


Retulp sleeve

Deze sleeves zijn speciaal voor de retulp thermosflessen. Voor een persoonlijke tint en een fijne grip op de fles. De sleeves zijn verkrijgbaar in 6 varianten.

Oceanen van plastic

De situatie is ernstig qua gesteldheid van de oceanen. De oceanen zijn verantwoordelijk voor 70 tot 80% van de zuurstofproductie op aarde. Algen zijn verantwoordelijk hiervoor en de oceanen beslaan zo'n 2/3 van het aardoppervlak. Algen kunnen veel meer produceren omdat ze sneller vermenigvuldigen en ook veel meer oppervlakte tot hun beschikking hebben. Door verzuring van de oceanen verdwijnen vele soorten vis, koraalriffen en ook algen. Dus meer minder zuurstofproductie.

Een ander groot probleem is plastic dat onze voedselketen in komt geslopen. Daarbij komt dat plastics gereduceerd worden tot kleine minuscule microplastics door verwering, zon en golfslag. Kleine zeedieren o.a. plankton zien geen verschil in de fragmenteerde microplastics en voedsel. Plastic verteren niet langs de normale weg en kunnen blijven zitten in het dier wat ontstekingen veroorzaakt en de werking van het darmkanaal reduceert. Kortom, dieren hebben minder energie. Hoe langer plastic in het water blijft, hoe giftiger het wordt. Plastic heeft de eigenschap na verloop van tijd te werken als een soort spons en daarmee giftige stoffen als PCB's en Pak's aantrekken. Het is nu de vraag in hoeverre en tot hoever dit tot de voedselketen doordringt. 

 0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »