Telefoon: 085-50 005 85 Klantenservice: klantenservice@ecoventura.nl
Wij bezorgen in: NL BE   |   

Disclaimer

Disclaimer

EcoVentura (Kamer van Koophandel: 64805077), hierna te noemen EcoVentura, verleent u hierbij toegang tot EcoVentura.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

EcoVentura behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

EcoVentura spant zich in om de inhoud van EcoVentura.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op EcoVentura.nl aangeboden beschrijving van de producten/materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze producten/materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van EcoVentura.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op EcoVentura.nl geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met EcoVentura.Voor op EcoVentura.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan EcoVentura nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij EcoVentura.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van EcoVentura, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. 


 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »