Telefoon: 085-50 005 85 Klantenservice: klantenservice@ecoventura.nl
Wij bezorgen in: NL BE   |   

Verzendopties

 

Verzenden & Bezorgen

Wat zijn de verzendkosten? Bestellingen vanaf € 50,00 worden gratis verzonden. Voor bestellingen onder de € 50,00 berekenen we € 6,95 verzendkosten.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd? Je bestelling wordt bezorgd binnen 24 uur als je bestelling is gedaan voor 17.00 uur mits voorradig. Het is mogelijk dat het product niet voorradig is. Je kunt het product dan wel bestellen. We zullen je dan op de hoogte brengen van de vermoedelijke levertijd. Als je vragen hebt, neem contact op met de klantenservice. 

Hoe wordt mijn bestelling bezorgd? Je bestelling wordt bezorgd door PostNL. Het is mogelijk dat het bestelde product rechtstreeks door de leverancier wordt verzonden. Het is mogelijk dat Post.nl niet de bezorgende partij is. In dat geval kan het zijn dat onderstaande procedure anders werkt. Voor vragen over de levering kun je contact opnemen met de klantenservice.

Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je van ons een e-mail met de track & trace code. Indien niemand aanwezig is, wordt je bestelling afgegeven bij de buren. Je ontvangt een kennisgeving waarin staat op welk huisnummer het pakket is afgeleverd. Als afgeven bij de buren niet lukt, probeert de bezorger het op een later tijdstip een tweede keer en zo nodig een derde keer.

Mocht de aflevering van je bestelling uiteindelijk niet mogelijk zijn, wordt deze gebracht naar een postkantoor bij jou in de buurt. Je ontvangt hiervan een bericht van de bezorger. Je kunt de bestelling daar vervolgens afhalen op vertoon van het bericht van de bezorger en je legitimatiebewijs.

Milieuvriendelijk bestellen? 
Transport van bestellingen zijn belastend voor het milieu. We ontkomen daar echter niet aan. Omdat de kernwaarde van EcoVentura duurzaamheid is, streven we er wel naar overbodige zendingen te voorkomen en retourzendingen zoveel mogelijk te beperken. We beseffen dat niet iedere bestelling aan de verwachtingen kan voldoen. Toch willen we je verzoeken enige voorzichtigheid te betrachten met het bestellen van producten. We willen graag dat je volledig 'achter' het product staat en niet de intentie hebt het even te proberen. Mocht je twijfels hebben over bijvoorbeeld de maat of je wilt meer weten over het betreffende product, bel of mail ons.  

Bezorgopties

Avondbezorging EcoVentura biedt de service ‘avondbezorging’ aan. Je hebt dan de mogelijkheid het pakket ’s avonds in ontvangst te nemen. Dat kan van maandag tot en met vrijdag. Het pakket wordt bezorgd tussen 18.00 uur en 21.30 uur.

Dag & tijdkeuze

Met deze bezorgoptie kun je aangeven op welke dag en tijdstip het pakket geleverd moet worden.
Ophalen bij een Post NL locatie
Je kunt bij EcoVentura aangeven dat je het pakket graag zelf wilt halen bij een postkantoor bij jou in de buurt. Je hoeft dan niet op het pakket te wachten en kunt zelf bepalen wanneer je het pakket afhaalt. Er zijn ruim 2600 Post NL locaties in Nederland met ruime openingstijden.

Extra vroeg ophalen
Wil je het pakket zo spoedig mogelijk ontvangen? En ben je op weg naar het werk? Met de optie Extra Vroeg Ophalen kun je je pakket zelf ophalen op ruim 400 locaties in Nederland, van dinsdag tot en met zaterdag. Op deze manier kan je de bestelling de volgende ochtend al in bezit hebben. Snel en flexibel!

Rembours betaling (betaling achteraf)
• Snel en veilig.
• Je bestelling volgen met track & trace.
• De kosten voor een rembourszending zijn € 9,95.
• De rembourszending wordt naar je huisadres verzonden bij een maximale orderwaarde van € 500,-. Boven het bedrag van € 500,- wordt het pakket bezorgd op een postkantoor. Je kunt daar de factuur voldoen.

 


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »